nodeimage

Dark side of the wall

The Nordic Floyd Show

Dato

14.februar

Tidspunkt

19:00

Pris

Ord. 555,-

DARK SIDE OF THE WALL - THE NORDIC FLOYD SHOW

 

I 2019 var det 40 år sidan det legendariske albumet «The Wall» blei utgjeven, og ei slik hending kunne ikkje bli forbigått i stillheit. Heldigvis er Dark Side of the Wall Noregs beste Pink Floyd-tributeband, og dei var ikkje vonde å be. 

Konsertane på vestlandet i februar blei ein ubetinga suksess, og Bergens Tidende trilla femmar. 
«Med to fullsatte hus i Grieghallen lørdag kveld leverte det bergenske coverbandet en imponerende forestilling som absolutt tilhører det aller ypperste i sitt slag.» 
«Storslagent og imponerende på alle måter. Ikke helt Pink Floyd, men sannelig ikke langt unna.»

 
Andre tributeband gjer sitt beste for å kopiere heltane, medan nokon allereie har oppnådd nirvana: Å bli godkjent av sine eigne idol. Dark Side of the Wall er bandet som Roger Waters meiner er «F***ing brilliant», og som har spelt for fulle hus ei rekke stader i landet i 20 år.

Det heile starta i og for seg ved eit uhell. På tidleg 2000-tal holdt trommis Helge Nyheim, gitarist Bjarte Aasmul og bassist Kai Taule på som band på Zachen i Bergen. Då ingen i publikum kunne stemme i på «Shine on You Crazy Diamond», måtte Helge trå til som vokalist. Etter den kvelden fann dei ut at det ville vore kjekt å spele Pink Floyd-låtar oftare, og Dark Side of the Wall oppstod og har holdt det gåande sidan. 

Fredag 14. februar 2020 gjer Dark Side of the Wall eit av sine største og feitaste show hittil. Det er berre å kjenne si besøkelsestid! 

Dark Side of the Wall er Bjarte Aasmul på gitar, Helge Nyheim på trommer og vokal, Kai Taule på bass og Dag Øyvind Rebnord på tangenter. 

 

Ord. 555,-

 

Følg gjerne vårt Facebook-arrangement

Opningstider

mandag stengt
tirsdag - fredag 11.00 - 16.30
laurdag  11.00 - 16.00
søndag 12:00 - 18:00