nodeimage

Få bill! Vinskvetten: Dei fem uimotslåelege

Dei er tilbake - på gamlemåten!

Dato

28.januar

Tidspunkt

19:00

Pris

Ord. 450,-

Vinskvetten er tilbake! No med nytt album – på gamlemåten:

 

 

Nytt album med Vinskvetten

Sist gong me i Vinskvetten kom med ny plata var Kjell Magne Bondevik statsminister i landet, Youtube fanns ikkje, røykeloven var ein fjern idè, og Brann hadde ikkje tatt gullet heim sia 1963. Så for oss karane è detta ein stor begivenhet på linja med den dagjen fatter`n vart oppgradert frå strikkar til strikkemaskinreperatør på fabrikkjen hausten 1965, og han fekk blå frakkje med kulepenna på brystlommå.

Gamlemåten

Vi forstår da slik at dei fleste plateartista no før tide laga musikken sin på ein pc på gute- og jenterommet. Sånn è da ikkje med oss karane. Vi ana ikkje korleis vi får musikken inn på ein pc. Reint teknisk gjekk vi ut or tide ein gong på 70- talet. Vi tok i staden songane våre med til Duper studio og spelte dei inn på gamlemåten, og vi er veldig fornøgd med ka den makalause produsenten Yngve Sætre har fått til med songane våre.

Dei Fem UimotSlåelige

Tittelen på platå er henta frå ein song på albumet og er eit forsøk på å driva ap med vår eigen alder og ungdommelighet. Og i følgje den nærmaste familien vår syng og spelar vi framleis godt, så lenge alle i gruppå huska å ta medisinane sine. Da kan for så vidt folk bedømma sjølv. Frå 17. oktober og fram til jul skal vi spela på Ricks teater i Bergen.

Droppa kassett

Da har skjedd ting i musikkindustrien sia sist vi var på banå. Kassetten er ute av markedet. Så detta albumet vert berre gitt ut på LP og CD. I tillegg kan folk streama albumet. I følgje Spåttifai er da øve 40 000 månentlege lyttare på Vinskvetten. Dei har vore utruleg tålmodige og fortena verkeleg ei ny plata.

Om du vil snakka med oss, eller har diverse spørsmål, ta kontakt med oss via vår heimasia på facebook.

 

Helsing karane i Vinskvetten

 

Vinskvetten:

Starta opp på ein revy i Salhus i 1975.

Består av: Bjørn Jensen, Gunnar Låstad, Jarle Farestveit, Arild Totland og Øyvind Østerbø.

 

Varer ca. 75 min

 

Servering

Oseana kafé og restaurant, for meny og tinging av bord kontakt 53 69 51 40 / restaurant@oseana.no

Opningstider

mandag stengt
tirsdag - fredag 11.00 - 16.30
laurdag  11.00 - 16.00
søndag 12:00 - 18:00