nodeimage

Janove - Barrikadeballader

Ny EP, ny turné

Dato

03.oktober

Tidspunkt

21:00

Pris

Ord. 535,-

Fredag 4. september slepp Janove ein ny EP og legg deretter ut på Noregsturné for maks 200 personar pr. scene.

 

"Jeg har brukt våren og sommeren på å ferdigstille et nytt knippe låter alene på pianoet. Det har blitt til «Barrikadeballader», en ep som slippes digitalt fredag 4. september og fysisk på vinyl lørdag 5. september. Albumet byr på totalt seks spor, blant dem den allerede utgitte singelen "Opp av Ruiner". Dette er låter inspirert av håpet og samholdet  som må ha vært i skyttergravene natten før det smeller. Derav navnet «Barrikadeballader». Kall det gjerne en oppfølger til Spindelvevriff.  

 

Og som alltid har jeg kost meg glugg ihjel med å designe min egen scenografi. Denne gangen blir jeg som en dukke i mitt eget teater inni min egen «La Scene Miniature», en scene på scenen. Det er bare å vri opp spilledåsen, så begynner konserten.  

 

Dette blir den mest eksklusive og intime turnéen jeg har gjort siden starten med Kaizers Orchestra i 2001, så det blir garantert en utrolig gøy og spennende reise.  

 

Jeg håper så mange som mulig benytter seg av de små kulturelle tilbudene vi artister har å by på i høst, og har full tillit til at samtlige arrangører gjennomfører alle sine konserter trygt etter gjeldende Coronaregler.  

 

Sitat fra min favorittlåt «Eg Spår…» fra Barrikadeballader:  

 

"Alt i alt, det er aldri så galt at det ikkje er godt når ei dør lukker seg igjen og blir låst, og ei annen lukker seg opp.»

 

- Janove

 

Pris: 535,-

Varer 90 min u/pause

Kapasitet: kun 200 plassar

 

 

Følg gjerne vårt Facebook-arrangement!

 

_______________________________________________________________________________

Smittevern:

Til denne konserten er det unummererte seter, og vi har maks kapasitet på 200 publikummarar.

For å følgje krava frå FHI om avstand (Covid 19), SKAL det være 2 tomme seter mellom publikum som ikkje er i nær relasjon. Pass difor på at slik avstand blir holdt når du finn seter i salen.  Vær gjerne ute i god tid.

 

Din innsats gjer ein forskjell. Følg råda frå Folkehelseinstituttet når du vitjar Oseana:

  • Hald avstand
  • Vask hendene
  • Bruk papirlommetørkle eller albogekroken ved hoste
  • Betal gjerne med kort (kontantlaust)
  • Unngå kontakt med felles overflater

Oseana har intensivert vask av hyppige kontaktpunkt i huset, og følgjer dei generelle hygieneråda frå Folkehelseinstituttet. Personar med symptom på luftveisinfeksjon oppmodast om å halda seg heime.

Fakta, råd og tiltak om koronaviruset finn du på Folkehelseinstituttet sine sider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

Servering

Oseana kafé og restaurant - for opningstider, meny og tinging av bord ring 53 69 51 40.

Opningstider

mandag stengt
tirsdag - fredag 11.00 - 16.30
laurdag  11.00 - 16.00
søndag 12:00 - 18:00