Møte- og konferanselokaler

På jakt etter lokaler til dine kurs, konferanser eller møter? Oseana har utleielokaler i alle størrelser!

Oseana ligger vakkert plassert på Mobergsneset i Os, bare en halvtimes kjøretur fra Bergen eller Flesland, og er en perfekt arena for kurs, møter, seminarer og konferanser. Vi skreddersyr våre lokaler og fasiliteter etter dine behov. Vi har saler og møterom som har kapasitet til alt fra 2 til 500 personer, og vår restaurant sørger for alt dere trenger av bespisning og servering gjennom dagen.

Dere kan også velge å benytte dere av Oseanas rikholdige kulturprogram eller få en omvisning i vår kunstsamling. Hvorfor ikke avslutte møtedagen med en bedre middag, før dere får med dere en konsert, et show eller et annet av våre mange arrangementer i Oseanasalen.

Med vår unike plassering like ved Bjørnefjorden og den offentlige stranden i Mobergsvikjo, er vi også et meget egnet sted for ditt kick off- arrangement eller sommerfest! Benytt deg av enkel tilkomst via sjøen, boltre deg med ulike aktiviteter på Oseanas uteområder og avslutt på vår flotte terrasse.

Ta kontakt i dag for ytterligere informasjon om hva vi kan tilby, eller et uforpliktende pristilbud! Send e-post til roald@mjelstadholding.no, eller ring Roald Mjelstad på tlf 482 39 927. 

Opningstider

mandag stengt
tirsdag - fredag 11.00 - 16.30
laurdag  11.00 - 16.00
søndag 12:00 - 18:00