nodeimage

Ny dato! Bjørn Eidsvåg med band

Dato

02.desember

Tidspunkt

19:00

Pris

Ord. 505,-

Foto: Sara Angelica Spilling 

 

Bjørn Eidsvåg med band inntar Os

 

Til våren skal Bjørn gjere det han likar aller best, nemleg legge ut på turné og besøke landets krikar og krokar. Med seg til Os har han sitt framifrå band og ein rikhaldig katalog med kjende og kjære låtar.

 

Dei siste åra har Bjørn Eidsvåg spelt teaterframsyninga Etterlyst: Jesus på scenar over heile landet, fylt sjølvaste Operaen tre gongar, stått på atskillege festivalscenar, gitt ut bok og lagt ut på ein nærast utseld Noregsturné saman med Sigvart Dagsland. I haust besøker han Os og Oseana for å spele konsert.

 

«Jeg og bandet ser stort frem til å innta Oseana. I disse tider er det ekstra fint å møte publikum. Gamle låter skal pusses opp og kjente sanger skal spilles som de er. Blir moro!», forteller Eidsvåg.

 

Med 25 studioalbum og eige hyllestalbum har Eidsvåg opparbeida seg ein heilt unik posisjon i norsk musikkliv. Han har skrive ei rekke udødelege låtar som fleire generasjonar av nordmenn har eit sterkt forhold til. I tillegg har Eidsvåg ei unik formidlingsevne både som sangar og historiefortellar, noko som får publikum til å vende tilbake år etter år. Ein konsert med Bjørn og bandet er ei oppleving som eignar seg like godt i Oslo Spektrum som i kyrkjer og kulturhus.  

Ord. 505,-

 

_______________________________________________________________________________

Smittevern:

Til denne konserten er det unummererte seter, og vi har maks kapasitet på 200 publikummarar.

For å følgje krava frå FHI om avstand (Covid 19), SKAL det være 2 tomme seter mellom publikum som ikkje er i nær relasjon. Pass difor på at slik avstand blir holdt når du finn seter i salen.  Vær gjerne ute i god tid.

 

Din innsats gjer ein forskjell. Følg råda frå Folkehelseinstituttet når du vitjar Oseana:

  • Hald avstand
  • Vask hendene
  • Bruk papirlommetørkle eller albogekroken ved hoste
  • Betal gjerne med kort (kontantlaust)
  • Unngå kontakt med felles overflater

Oseana har intensivert vask av hyppige kontaktpunkt i huset, og følgjer dei generelle hygieneråda frå Folkehelseinstituttet. Personar med symptom på luftveisinfeksjon oppmodast om å halda seg heime.

Fakta, råd og tiltak om koronaviruset finn du på Folkehelseinstituttet sine sider: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/

 

 

 

Servering

Oseana kafé og restaurant, for meny og tinging av bord kontakt 53 69 51 40 / restaurant@oseana.no

Opningstider

mandag stengt
tirsdag - fredag 11.00 - 16.30
laurdag  11.00 - 16.00
søndag 12:00 - 18:00