Få bill.Bjørn Tomren – med et anstrøk av jul

Bjørn Tomren – med et anstrøk av jul

Her er endå ein grunn grunn til å glede seg til jul; Bjørn Tomren med band, gjestar og konserten «Et anstrøk av jul».

Tilbakemeldingane frå dei som fekk med seg julekonsertane til Bjørn i Oslo Konserthus i fjor var eintydige: Noreg har fått ei ny Julestjerne.

Hausten 2021 vant Bjørn Tomren Stjernekamp og rakk på kort tid å bli folkeeige. Med sitt unike uttrykk og si eineståande formidlingsevne blei han også omtalt som «den kuleste artisten i Stjernekamp gjennom tidene». Etter sigeren tok Tomren med seg bandet sitt, reiste land og strand rundt og gav publikum "90 minutter du aldri får igjen» til stormande jubel og fulle hus.

- En utrolig fascinerende person som trollbinder alle med et musikalsk mangfold som går utenpå det meste. Fra gripende og stemningsfullt til ellevill farse!
Ole, Sør Fron

- En konsert med Bjørn Tomren er en vitaminsprøyte som alle burde få på blå resept!
Berit, Bø i Telemark

- For en vanvittig stemmekontroll og fleksibilitet. Og for noen historier han dro til med mellom låtene. Ble mange latterkuler. Tror faktisk mannen foran meg tisset på seg.
- Frank, Bodø

Helt fantastisk. Den beste konserten jeg noensinne har vært med på. Jeg vekslet mellom gåsehud og latterutbrudd. Hadde ikke forventet noe i nærheten av det jeg fikk oppleve. Mannen er jo et multitalent av en annen verden. Det første jeg gjorde da konserten var over var å gå på nett for å sjekke om det var flere stopp på turnélisten som jeg kunne kjøpe billett til. Dessverre var alt nesten utsolgt, så jeg krysser alt jeg har av fingre og tær for at det blir satt opp flere konserter med Bjørn.
- Laila, Åndalsnes