Spillutvikling i UNITY

Spillutvikling i UNITY

Vil du lage spill? Bli med på BAKOMs gratis innføringskurs i spillmotoren UNITY! BAKOM stiller med kraftige pc’er og lunsj.

Tid: kl. 11-17 Med forbehold om endringer.

Unity er en spillmotor for spillutvikling. God veiledning fra spillutvikleren Martin Malmei Aarsland gjør det lett å sette i gang. Unity åpner en verden full av muligheter for deg som vil lage spill! I dette introduksjonskurset skal dere lære å bruke denne programvaren, og anvende de grunnleggende ferdighetene på et enkelt spill.

Etter kurset vil du sitte igjen med et lite eventyrspill i stilen top-down 2D, som du kan spille og vise frem om ønskelig! Spillet vil inneholde bevegelse, combat, enkel dialog og pixel-grafikk (som blir utlevert i kurset).

Vi vil også se litt på level design og annen grunnleggende spillmekanikk. Fokuset vil være på de rent tekniske aspektene ved Unity, så det er ikke krav og behov for forkunnskaper innen programmering. For deg mellom 16 og 30 år, bosatt på vestlandet.

Etterpå kan du delta på BAKOMs game jams, på spill-, animasjons- og 3D-treff hver mandag kl. 18-21 og på et dyperegående Unity-kurs som går hver torsdag kl. 18-21 utover høsten om du vil.

Kursholder Martin Malmei Aarsland har laget spill i Unity siden 2017, og har erfaring med bl.a. programmering, audio og level design til spill. Han studerer datateknologi ved UiB og har bachelor i musikkteknologi fra NTNU.

Info om Unity her: https://unity.com/solutions/game